0

Bestellijst

Bekijk uw bestelling

0

Bestellijst

Bekijk uw bestelling

U heeft nog geen artikelen in uw winkelmandje.

0
Uw lunch bezorgd op het lekkerste moment van de dag!
Opvaller(s) v/d maand!

Nieuw in ons assortiment: Gourmetschotels!, bekijk ze hier!

Nieuw in ons assortiment: Gourmetschotels!, bekijk ze hier!

Nieuw in ons assortiment: Gourmetschotels!, bekijk ze hier!

Tekst en bestanden Privacybeleid

Privacyverklaring

Het onderstaande privacy statement is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Lunchtijd.nl, Meidoornkade 3, 3992 AV, Houten (KvK nummer 30219046). www.lunchtijd.nl.

Grondslag verwerking persoonsgegevens

Lunchtijd.nl verwerkt uw gewone persoonsgegevens naar de wettelijke grondslagen van de AVG- wet. Op basis van deze wet, kunnen wij een beroep doen op (één van de) onderstaande grondslagen

  • Toestemming van de betrokken persoon (overeenkomsten)
  • Noodzaak voor het uitvoeren van een overeenkomst
  • Noodzakelijk voor het nakomen van onze wettelijke verplichtingen
  • Behartigen gerechtvaardigde belangen (verwerking overeenkomst /personeelsadministratie)

Doeleinden van verwerking

Wij verwerken uw persoonsgegevens voor:

  • de uitvoering van onze diensten
  • webshop bestellingen
  • relatiebeheer
  • administratieve handelingen
  • personeelsadministratie
  • sollicitatieprocedure

Wij verwerken persoonsgegevens die nodig zijn om de overeenkomst te kunnen nakomen. Deze geeft u zelf op via de website bij een bestelling. Wij gaan naar aanleiding van uw bestelling een orderbevestiging (factuur) sturen (contante betaling is ook mogelijk). Met het geven van een opdracht geeft u tevens toestemming om de door u verstrekte persoonsgegevens te gebruiken voor administratieve verwerking. Zonder deze verwerking kunnen wij u niet van dienst zijn.

Bij het bezoeken van de website zullen zonder uw toestemming geen persoonsgegevens door ons worden verzameld. Wij registreren wel gegevens die geen persoonlijke informatie bevatten. Dit om inzicht te krijgen in de wijze waarop de website wordt gebruikt (cookies).

Verstrekken van persoonsgegevens

Wij hebben uw gegevens nodig om de administratie te voeren, om contact met u op te nemen om onze plichten voortvloeiend uit de gemaakte overeenkomsten te kunnen nakomen, correspondentiegegevens op te slaan en om de dienstverlening te verbeteren.

Indien u geen gegevens zou verstrekken, kunnen wij ons werk niet doen en kunnen wij u niet van dienst zijn. Hierdoor is het verstrekken van persoonsgegevens een voorwaarde bij het doen van een bestelling.

Daarnaast gebruiken wij uw gegevens om contact op te nemen om bijvoorbeeld; uw bestelling te bespreken, waar u wellicht prijs op zou kunnen stellen; tevredenheid en aanpassing.

Ontvangers van persoonsgegevens

Wij verwerken uw gegevens in een Database, dit systeem gebruiken wij alleen voor de verwerking van onze producten en diensten. Onze database is goed beveiligd volgens Europese normen.

Een beperkt deel van persoonsgegevens zullen verstrekt worden aan derden, voor doeleinden die nodig zijn om diensten te kunnen leveren en voor nakoming van de gemaakte overeenkomst.

Met de “derden” waar wij gebruik van maken om onze diensten te kunnen leveren zijn de nodige (verwerkers)overeenkomsten tot grondslag.

Verstrekking aan derden

Uw persoonsgegevens worden niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming verstrekt aan derden mits dit noodzakelijk is om een betreffende overeenkomst uit te voeren, een bepaalde dienst te verlenen of wanneer de wet dat vereist. Uw persoonsgegevens zullen nooit worden verstrekt aan derden buiten de EU.

Webshop

De persoonsgegevens die u verstrekt via de webshop, zullen niet commercieel gebruikt worden.

De webshop is ontwikkeld met behulp van de software van Designpro. Persoonsgegevens die u ten behoeve van de dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met hen gedeeld. Designpro heeft toegang tot uw gegevens om de technische ondersteuning te bieden. Zij zullen uw gegevens ook nooit gebruiken voor een ander doel.

Designpro is verplicht om passende veiligheidsmaatregelen te nemen op basis van de overeenkomst die wij met hen gesloten hebben. Deze maatregelen bestaan uit een SSL-verbinding, sterke wachtwoorden en beveiligde dataopslag. Designpro houdt rekening met de geldende wettelijke bewaartermijnen voor persoonsgegevens.

Webhosting

Het bedrijf Designpro levert de webhosting- en maildiensten. Designpro kan gegevens verzamelen om verlies en ongeoorloofd gebruik van persoonsgegevens te voorkomen. Hierbij worden geen persoonsgegevens verstrekt.  Designpro is verplicht op grond van de overeenkomst die wij met Designpro gesloten hebben, alle gegevens geheim te houden.

Betaalsysteem 

Wij maken geen gebruik van een betaalsysteem in onze website, via ons bestelsysteem ontvangt u een factuur of kunt u bij aflevering contant betalen.

Beoordelingen

Wij verzamelen geen reviews (beoordelingen) op de website.

Bewaren gegevens

Wij zullen uw gegevens bewaren zolang nodig is voor de verwerking van de bestelling en daarna volgens wettelijke termijnen van bewaarplicht in onze archieven.

Bij een sollicitatie zullen persoonsgegevens worden bewaard zolang nodig voor de sollicitatieprocedure.

Indien er geen relatie tot stand komt bij een sollicitatieprocedure, zullen de gegevens verwijderd worden of wij vragen toestemming aan u om uw gegevens langer te mogen bewaren.

Gegevensbeveiliging

Wij maken gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens. Wij maken dan ook gebruik van een SSL-beveiligingscertificaat.

Social Media Buttons

Wij hebben geen social media Buttons op haar website staan.

Cookies

Wij maken gebruik van Cookies op onze website, voor meer informatie verwijzen wij u naar onze cookiemelder en cookieverklaring.

Verzending en Logistiek

Als u een bestelling bij ons plaatst, is het onze taak om uw bestelling bij u te laten bezorgen. Wij bezorgen persoonlijk uw bestelling bij het door u opgegeven adres. Wij gebruiken geen externe (derde) voor het bezorgen van de bestellingen.

Links naar andere websites

De internetpagina’s van de website bevatten links naar andere websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van websites die niet onder ons beheer vallen. Wij verwijzen u in deze situatie door naar de privacyverklaring van de betreffende website.

Meldplicht datalekken

Wij zullen in geval van een datalek binnen de website, dit direct melden aan ons webdesignbedrijf. Een datalek is een inbreuk op de beveiliging van persoonsgegevens. Het webdesignbedrijf zal op haar beurt binnen de gestelde termijn een melding doen bij de autoriteit persoonsgegevens. Alle betrokkenen zullen tevens geïnformeerd worden over het datalek en er zal met spoed in kaart worden gebracht welk risico er gelopen wordt met het ontstane datalek.

Indien er een datalek ontstaat via andere wegen, zullen wij daar net zo zorgvuldig mee omgaan als hierboven beschreven, waarbij wij zelf de nodige meldingen zullen doen.

Recht Inzage, rectificatie, wissen en bezwaar

U mag ons vragen om inzage in de gegevens die van u zijn opgeslagen. Ook kunt u ons verzoeken deze gegevens te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen.

Dit kunt u doen door contact op te nemen via info@lunchtijd.nl.

Na ontvangst van uw verzoek wordt deze getoetst naar wettelijke standaarden voorgaande de gegevens te verwijderen.

U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens of u kunt uw toestemming om gegevens te verwerken intrekken. Wij zullen uw bezwaar/intrekking toetsen, d.w.z. kijken of uw bezwaar de verwerking van de doeleinden niet in gevaar brengt.

Indien u klachten heeft over de verwerking van persoonsgegevens kunt u uw klacht richten aan: autoriteitpersoonsgegevens.nl

Geautomatiseerde besluitvorming

Wij maken geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring, bijvoorbeeld vanwege nieuwe wettelijke ontwikkelingen of onlinediensten.

De meest recente privacyverklaring kunt u vinden in de footer van onze website: www.lunchtijd.nl.

Lunchtijd.nl logo
Lunchtijd.nl
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst [ Hekkies ]
  • lunchtijd
  • bezorgen
  • lunch
  • broodje
  • catering
  • broodjegezond
  • bezorgservice
  • eten
  • lunchen
  • bestellen
  • bedrijven
  • ontzorgen
  • broodjevandemaand
  • broodjes
  • beleg
  • belegdebroodjes
Lunchtijd.nl logo
Lunchtijd.nl

Kaas & vlees slider

Pas het beleg aan met de slider!

Meer kaas
Meer kaas | Meer vlees
Meer vleeswaren